Search Results - Ski-Doo Forums

Ski-Doo Parts
Register
Login
  • Help


Search:

Type: Posts; User: livewire

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    14
    Views
    1,829

    On a side note, I do think the new flanges must...

    On a side note, I do think the new flanges must be made from Ionized fairy dust and gold plated unicorn horns. I was blown away at the price.

    Sent from my LGLS770 using Tapatalk
  2. Replies
    14
    Views
    1,829

    At any rate, it is back together and not...

    At any rate, it is back together and not overheating. I am assuming the flange was the problem. What appeared to be a small hole turned out to be a huge leak. I'm lucky I caught it in time to prevent...
  3. Replies
    14
    Views
    1,829

    Ok, I am assuming it isnt in the instrument...

    Ok, I am assuming it isnt in the instrument cluster? I just wired in a small battery on a switch. It might be a bit hillbilly, but effective. I am running it at 15 volts. It seems the voltage changes...
  4. Replies
    14
    Views
    1,829

    Ok, well I learned something else. Apparently,...

    Ok, well I learned something else. Apparently, snowmobiles run ac voltage. So, my new gauge doesn't work. I suppose I will either have to install a battery for just the gauge or some sort of...
  5. Replies
    14
    Views
    1,829

    Hmm, not eighty now. I meant, right now. Sent...

    Hmm, not eighty now. I meant, right now.

    Sent from my LGLS770 using Tapatalk
  6. Replies
    14
    Views
    1,829

    That's what I did. It appears the wiring is there...

    That's what I did. It appears the wiring is there for it, too. I just unplugged the idiot light and replaced the sensor. Hopefully, the new flanges show up today. Expecting a decent snow fall tonight...
  7. Replies
    14
    Views
    1,829

    Installing temp guage. Sent from my LGLS770...

    Installing temp guage.

    Sent from my LGLS770 using Tapatalk
  8. Replies
    14
    Views
    1,829

    Btw, thermostat opening at 110 seemed early to...

    Btw, thermostat opening at 110 seemed early to me. However, its marked 42c (107f). New one is same.

    Sent from my LGLS770 using Tapatalk
  9. Replies
    14
    Views
    1,829

    Thermostat works, it started opening around 110...

    Thermostat works, it started opening around 110 degrees. I ordered a new one anyway. Plugs look good. Pistons look good. Pump working good. Tomorrow, I plan on checking them temp sensor. Only has...
  10. Replies
    14
    Views
    1,829

    Mxz800 running hot

    Very new to snowmobiles. I have an 02 mxz800. Runs hot quickly. I found a hole in the carb flange on the pto side. Sucking air. I did order new ones. I the meantime, I have also torn apart many other...
Results 1 to 10 of 10