2016 backcountry dies - Ski-Doo Forums

Ski-Doo Parts
Register
Login
  • Help


Results 1 to 2 of 2

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Ski-Noob
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default 2016 backcountry dies

    I've got a backcountry xm chassis 800r all of a sudden when i start it usually takes me one pull 2 at the most it fires up and runs, as soon as I give it throttle it dies but restarts, same issue, yesterday I did keep playing with the throttle until it throttle up and took off but would not run past 40 mph after 3 miles in good snow she overheats and I shut it down, got it back home started it again same thing over again. Put new plugs in it today with no change and i did index them correctly, any thoughts out there what's going on with this? It now has 1600 miles and all but 50 has been u.p. riding. Thanks

    Sent from my SM-G935R4 using Tapatalk

  2. #2
    Ski-Noob
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    My dads 2016 ski doo blizzard was overheating about every 5 minutes and it was good snow and about 18 degrees and we brought it to a snowmobile shop and they said it was the exhaust sensor so they replaced it and it was fine after that but I have no clue about the other problems


    Sent from my iPhone using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •